Home / Speeltijden

Speeltijden

Wij zijn weer begonnen!!  

 

Er wordt badminton gespeeld op de volgende dagen:
Maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur
Dinsdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur

Het speelseizoen loopt in principe van het begin tot het einde van het schooljaar. In januari kan er gedurende enkele weken niet worden gespeeld, omdat Dorpshuis de Moriaan dan het Tatasteel Chess Tournament huisvest.

De thuiswedstrijden voor het competitieteam worden op Zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur gespeeld.

Maandagavond

Gespeeld kan worden op de velden waar een net opgebouwd is.
Daartoe dient op het bord midden in de zaal het eigen naamkaartje op een bepaald veld voor een gewenste tijd te worden opgehangen. Na het verstrijken van de speeltijd mag het kaartje voor een volgende speeltijd worden opgehangen. Als het niet zo druk is, kan dat aansluitend aan de voorgaande periode zijn.
Er is geen onderscheid tussen recreanten- en competitiespelers, waardoor iedereen de kans heeft op verschillende nivo’s te spelen.

Dinsdagmorgen

Bij binnenkomst beginnen we met even inslaan en wanneer er zich op een speelveld al een of meer spelers bevinden mag u gewoon aansluiten. Na ca. 5 minuten inslaan kunt u meedoen aan een korte warming-up. Hierna keert u terug naar het speelveld waar u heeft ingeslagen en kan er gespeeld worden. Iedere game duurt ca. 15 minuten en een zoemer geeft aan wanneer er gewisseld gaat worden. Door middel van naambordjes wordt iedere game opnieuw ingedeeld op speelsterkte.

Voor beide speeldagen geldt dat nieuwe leden altijd worden opgevangen door aanwezige ervaren leden om de eerste beginselen van het badminton onder de knie te krijgen.

Top