Home / Competitie

Competitie

Er is nu maar een team actief in de districtscompetitie van de Nederlandse Badminton Bond. Een competitieteam bestaat uit tenminste twee dames en twee heren. Afhankelijk van het aantal teams in de poule bestaat het seizoen uit 12 of 14 wedstrijden tussen september en februari.
Indien men competitie wil gaan spelen, of als invaller wil fungeren, kan men zich in februari aanmelden bij de competitieleider. De competitiebijdrage per jaar is € 11,50.

Jaarlijks kan er ook, bij voldoende animo, worden ingeschreven voor de heren- of recreantencompetitie.

De thuiswedstrijden worden op zaterdag ochtend gespeeld van 10.00 uur tot 13.00 uur gespeeld in Sporthal de Moriaan.

 

 

Competitie resultaat 2017 – 2018

Team 1 is dit jaar kampioen geworden van de Derde klasse en gaat volgend jaar tweede klasse spelen in de competitie van Noord-Holland Noord. Ze waren bijna ongeslagen kampioen maar de laatste wedstrijd tegen hekkensluiter van de competitie is er met 5-3 verloren . 2 punten waren genoeg om het kampioenschap binnen te slepen wat met moeite gehaald werd. Gerard maakte het beslissende punt waarna het niveau daalde en Amsterdam hun eerste overwinning behaalde.

Op 17 februari mochten we aantreden in sporthal de Spatter in de Wormer om tegen de andere kampioenen van de derde klasse te spelen. Helaas door ongelukkige loting verloren we met veel drie setters van latere kampioen. Al met al een geslaagd seizoen.

 

Top